Unibet Bonus

Unibet Bonus

Unibet Vedonlyöntibonukset

Unibet vedonlyönti bonus on 100% ja maksimisumma on 100€. Talleta 100€ ja saat 200€ pelattavaksi + 10€ riskitön veto mobiiliin.

  • 100% talletus bonus 100€ asti.
  • 10€ riskitön veto mobiiliin.
  • Muunna bonus 4 kertaa kertoimeni 1,40

Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1,40 kertoimilla.
Rekisteröidy

Unibet bonus:
  • 1) Luo tili linkkien kautta
  • 2) Saat 100% bonuksen 100 euroon ensimmäisestä talletuksestasi
  • 3) Talleta 100 ja pelaa 200 euroa + 10€ riskitön veto mobiiliin.
  • Avaa tili Unibetiin

Vedonlyöntibonukset - Ehdot ja edellytykset

- Tuplaamme ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka ja lisäksi ensimmäinen
- Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!
- Bonus on 100% ja maksimisumma on 100€. Talleta 100€ ja saat 200€ pelattavaksi.
- 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön.
- Talletus ja bonus on kierrätettävä 4 kertaa.
- Ainoastaan kertoimella 1.4 tai enemmän asetetut vedot lasketaan kierrätykseen.
- Unibetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Avaa tili Unibetissä

Unibet vedonlyönti bonus

Unibet on eittämättä rahapelisivustojen aatelistoon kuuluva yhtiö - voisiko asiaa enää mielekkäämmin ja reilummin kiteyttää - ainakaan mitä vedonlyöntiin ja sen erinomaisuuteen tulee. Unibet on erittäin luotettava, vakiintunut ja suosiossa pysynyt rahapelisivusto uhkapelejä harrastavien keskuudessa. Nykyajan vaatimukset ovat kovat ja ne kasvavat kilpailun myötä. Unibet on hoitanut homman kotiin, sillä se päihittää vedonlyönnissään heittämällä suurimman osan kilpailevien yhtiöiden tarjonnasta. Ehkä yksittäisillä alueella tai alueilla toinen yhtiö saattaa pistää paremmaksi, mutta kokonaisuutta ajatellen Unibet on herkullinen valinta. Yhtiön yli 14 miljoonaa asiakasta ovat tästä asiasta aivan täysin samaa mieltä.

Unibet kuuluu Euroopan suurimpiin rahapeliyhtiöihin ja panostaa meihin suomalaisiin. Sivusto on täysin suomenkielinen, aivan kuten asiakaspalvelukin. Suomalaisuuden läsnäolon aistii urheilupuolella mainiosti - kuinka voisi toisin ollakaan, kun kannatamme kuitenkin henkeen ja vereen joukkueitamme.

Hulppea valikoima kohteita, helppo käyttöjärjestelmä, erinomaiset live-vedonlyönnin mahdollisuudet ja suomalaisuuden tujaus vedonlyönnissä ei muuta voi tarkoittaakaan kuin parasta: ei siis todellakaan ihmetytä, miksi Unibet on kahminut vedonlyönnistään kasoittain palkintoja. Esimerkiksi useana vuonna yhtiö on palkittu vuoden parhaana vedonlyöntitoimistona.

Siinä on kerrassaan tarpeeksi loistavia syitä tutustua Unibetin vedonlyöntiin, ellei vielä ole asiakas ja hyödyntää heidän tarjoamansa uuden pelaajan bonus, jolla on hyvä aloittaa.

Palkitun vedonlyönnin tarjonta maailmalle

Unibet on rikaskätinen kohdevalikoimissa, kertoimissa ja live-vedonlyönnin saralla samoten. Halusipa asiakas sitten seurata ja veikata tuloksia livenä eli reaaliajassa, tai tehdä ottelua edeltäviä veikkauksia, niin kumpaankin löytyy kattavat mahdollisuudet.

Tärkeimmät sarjat palloilulajeista; jalkapallo, jääkiekko, lentopallo ja koripallo kukoistavat Unibetin vedonlyönnissä ja niistä löytyy hurja määrä kohteita vaativimmallekin veikkaajalle. Huolimatta suosituimpien lajien yleisestä esillä olosta hiukan harvinaisemmatkin lajit on muistettu Unibetilla erinomaisesti ja asetettu ronskisti valokeilaan; mukana on salibandy, pesäpallo ja esimerkiksi hieman eksoottisempana lajina tunnettu vesipallo.

Muitakin kohteita kuin palloilulajeja on tarjolla rutkasti. Niihin kuuluvat muun muassa snooker, pyöräily, kriketti, golf, ravit, moottoriurheilu ja nyrkkeily. Siitäpä voisikin vielä yhden ison plussan nakata Unibetille - nyrkkeilyn vedonlyönnistä nimittäin. Kohteita on mukavasti ja valikoimaan satsataan selvästi täysin tynnyrein. Unibet on ollut Amin Asikaisen sponsorina - ehkä heillä on olemassa omakohtaista mielenkiintoa alaan. Oli miten oli, tyhjäksi ei nyrkkeilypuoli Unibetin vedonlyönnissä jää sekään.

Unibet ekstraa vedonlyönnissä

Tekeekö mieli veikata muustakin kuin urheilusta? No sekin onnistuu! Ei vedonlyönti nimittäin ole pelkkää urheilua, vaikka sana sellaisen maineen kantaakin. Unibet tietää sen ja on varmistanut sen asian, että heidän vedonlyöntiinsä kuuluvat myöskin kohteet, joita ei voi luokitella urheilulajeiksi. Niitä ovat esimerkiksi tositv -ohjelmat, vaalit, missikisat, elokuvat ja euroviisut. Pelaaja voi siis veikata vaikkapa sitä, miten käy vaaleissa, tai mille sijalle suomalainen yltää euroviisuissa, tai palkitaanko mieluinen leffa Oscarilla. Ainoana poikkeuksena tällaisissa vedoissa on se, että maksimipanos on rajoitettu yleensä kutakuinkin 200 euroon.

Myös moniveto ja vakioveto ovat Unibetilla tarjolla. Näitä pelejä ei useimmilta kansainvälisiltä vedonlyöntisivustoilta löydykään, joten se voidaan laskea harvinaisuudeksi. Moniveto toimii Unibetilla nimellä "Superscore" ja monivedon pelaajalle se onkin varsin miellyttävä osio, sillä jokaiselle päivälle löytyy oma Moniveto. Rivihinnat Monivedossa ovat alimmillaan ainoastaan 10c.

Kaikki mahdolliset pelimuodot ovat siis asiakkaan saatavilla: Pitkäveto, tulosveto, vakioveto, tasoitusvedot... ja niin edelleen. Etsivä kyllä löytää haluamansa. Suositummat kohteet sisältävät parhaimmillaan jopa yli 60 erilaista vetovaihtoehtoa kerralla, joten eiköhän siitä lohkea kullekin mieluisensa.

Tervetulobonus uusille pelaajille

Uusi asiakas saa Unibetille rekisteröityessään vedonlyöntiä varten käyttöönsä muhkean 100% bonuksen 100 euroon asti. Tallettaessaan ensimmäisen kerran pelaajan talletus siis tuplataan komeasti ensimmäisiä vedonlyöntikokemuksia varten!

Mikäli pelaaja siis tallettaa pelitilille 50€, tulee tilille yhteensä 100€ pelirahaa, tai jos pelaaja tallettaa 100€, tilille tulee yhteensä 200€ pelirahaa. Niin helppoa on päästä riuskaan alkuun. Maksimibonus on kokonaisuudessaan yllä mainittu 100€, mikä tarkoittaa suomennettuna tätä; mikäli ensimmäisen talletuksen summa ylittäisi 100€ niin saatu bonussumma ei kasva enempään kuin tasan 100€ sen ollessa suurin sallitun määrä.

Bonukset eivät lopu vielä tähän - suoritettuaan ensimmäisen talletuksen uusi pelaaja saa lahjaksi vielä ylimääräiset 10 euroa riskittömän vedon muodossa. Jälkimmäisen tarjouksen voi käyttää vedonlyöntiin omalla mobiililaitteella. Pelaaja pystyy siis kokeilemaan mukavasti mobiilivedonlyöntiä samalla.

Unibetin riskitön veto suomennettuna: pelaaja lyö omasta pussistaan vähintään 10€ arvoisen vedon ja jos käy niin että veto häviää, pelaaja saa vastineeksi saman arvoisen ilmaisvedon. Jos alkuperäinen veto taas voittaa, niin pelaaja kerää voittonsa normaalisti kotiin.

Bonusten kierrätysvaatimukset - Unibet

Kuten kaikki rahapelisivustot, niin myös Unibet, vaatii bonusten kierrättämistä ennen kuin ne muuttuvat oikeaksi rahaksi ja ovat vapaasti nostettavissa pelitililtä. Ihan reilu juttu ja vielä reilummaksi muuttuu kun on Unibet kyseessä. Kierrätysvaatimus vaihtelee sivustoittain ja joillakin rahapelisivustoilla se saattaa olla melko korkeakin, mutta Unibetin kierrätysvaatimus vedonlyönnin tervetulobonukselle on ainoastaan nelinkertainen, mikä ei ole suuri ollenkaan. Minimikerroin on 1,40, mikä tarkoittaa että sitä alemmilla kertoimilla tehdyt vedot eivät kierrätä bonusta eikä niitä lasketa mukaan kierrätykseen.

Unibetin vedonlyönnin yleiset edut ja kampanjat

Unibetilla on mahtava tapa järjestää uskollisille asiakkailleen erillisiä vedonlyöntikampanjoita, joissa pääpalkintona on muhkeita rahapalkintoja tai esimerkiksi matkoja urheilutapahtumiin, joihin voittaja pääsee viettämään laatuaikaa ystäviensä kera. Mikä olisi mahtavampi yllätys kuin päävoitto tällaisesta kilpailusta?

Kaiken tämän lisäksi pelaajat pystyvät nauttimaan jo legendaariseksi nousseesta Unibet TV:stä heidän sivustollaan. Unibet TV:n avulla voi seurata suurimpia jalkapallo-otteluita livenä suoraan sivujen kautta. Ottelut toimivat yhtä lailla mobiililaitteella kuin perinteisellä tietokoneella - tosin niissä voi harvoin olla ymmärrettävästi pienoista viivettä - eikä ehto katselemiseen ole kummoinen. Vaatimus Unibet TV:n hyödyntämiseen pelaajan puolelta on viimeisen 24 tunnin aikana asetettu veto sivustolla tai se, että pelaajalla on juuri silloin rahaa Unibet- tilillään. Kun jompikumpi on kunnossa, mikä tahansa live-stream näkyy ilmaiseksi.

Unibet - Tiivistetysti

Kaikki sivujen ulkonäöstä lähtien aina kännykkäpelaamiseen asti tuntuu toimivan tällä karpaasilla nimeltään Unibet. Mobiilipuoleen on siihenkin panostettu kerta heitolla; se on yllättävänkin upea kaikkine ominaisuuksineen verrattuna muiden sivustojen tarjontaan ja tänä päivänä se alkaa olla todella tärkeä ominaisuus mobiilipelaamisen yleistyessä koko ajan.

Asiakaspalvelu on saatavilla suomenkielisenä, mikä helpottaa rutkasti asiointia varsinkin uusilla pelaajilla, kun usein tarvitaan vähän apua bonuksen tai toimintojen kanssa. Tosin tuki ei ole yöaikaan tai myöhäisillasta yleensä saatavilla suomenkielisenä, mutta silloin löytyy englanninkielinen palvelu.

Laaja vedonlyöntikohteiden kirjo kaikkine osioineen yhdessä tervetuliaisbonuksen kanssa tekevät tästä mielenkiintoisen vedonlyöntipaikan vähintään tutustua ja makustella. Ekstrat, kuten Unibet TV ja massiiviset kilpailut pääpalkintoineen tulevat vielä kirsikkana kakkuun. Tämä jos mikä rahapelisivusto on vedonlyönnin ystävän paras ystävä!

Unibet on tittelinsä, palkintonsa ja kehunsa ansainnut eikä sitä tule vähätellä vedonlyönnin saralla. Unibet on vedonlyönnistä kiinnostuneen paratiisi ja oiva paikka uusillekin pelaajille - jos jaksaa keskittyä valtavaan tarjontaan ja vilkkeeseen heti kättelyssä, sillä sitä Unibet tarjoaa tuutin täydeltä ja väsymättä. Aloittelevan vedonlyöjän olla ehkä jopa hyvä poiketa pienemmässä vedonlyönnissä ennen tätä pommia. Tietysti - jos laadun on oltava parasta heti eikä viidestoista päivä - sen kun vain rekisteröitymään ja kokeilemaan!

Avaa tili Unibet