Nordicbet Bonus

Nordicbet Bonus

Nordicbet Vedonlyöntibonukset

Nordicbet vedonlyönti bonus 100 %. Tuplaa ensitalletuksesi 100 euroon. Bonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki.

 • 100% enimmillään 100 euroa.
 • 50% bonukse 50 euroa asti
 • 20 euro mobiili-ilmaisvedon

Pienin 100 % bonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €.
Rekisteröidy

Nordicbet bonus:
 • 1 Luo tili linkkien kautta
 • 2) Saat 100% bonuksen 100 euroon ensimmäisestä talletuksestasi
 • 3) Saada myös 50% toisesta talletuksestasi
 • 4) Lisäksi 20 euroa ilmaisia pelejä matkapuhelimeen
 • Avaa tili Nordicbetissä

Vedonlyöntibonukset - Ehdot ja edellytykset

1. Bonus:
- Pienin 100 % bonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €.
- Bonus tulee kierrättää 6 kertaa Vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50. Järjestelmävedot eivät täytä bonuksen kierrätysehtoja.
2. Bonus:
- Olet oikeutettu 50 % bonukseen 50 euroon asti sen jälkeen, kun olet joko kierrättänyt tai hävinnyt ensimmäisen talletusbonuksen
- Pienin 50 % bonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 50 €.
3. Bonus :
- Olet oikeutettu 20 € mobiili-ilmaisvetoon sen jälkeen, kun olet joko kierrättänyt tai hävinnyt toisen talletusbonuksen
- Pienin 20 € mobiili-ilmaisvetoon oikeuttava talletussumma on 10 €. Saat ilmaisvedon heti talletuksen tehtyäsi.
- Täydelliset ehdot koskevat nordicbet.com

Avaa tili Nordicbetissä

Nordicbet vedonlyönti bonus

Nordicbet on suomalaistenkin sydämissä paikkansa vakiinnuttanut turvallinen ja luotettava pelisivusto Internetissä sisältäen erinomaisen ja kehutun vedonlyöntipuolen. Se taatusti kolahtaa lujaa niin vanhoille asiakkaille kuin uusillekin pelaajille, joita urheilu ja veikkaaminen inspiroivat.

Nordicbet toimii Mestarien liigan virallisena vedonlyöntikumppanina ja sillä on kunnia olla pääsponsori Ruotsin SHL:ssä. Varsinkin huippu-urheilun saralla Nordicbetin vedonlyönti on vahvoilla ja se kohdistaa tuotteita ja tarjontaa siihen varsin intohimoisesti. Kertoimet ovat yleisesti ottaen huomattavasti suurempia kuin esimerkiksi Veikkauksella, joka lukeutuu suomalaisten suosikkeihin.

Nordicbetiltä löytyy kuitenkin kaikkea muutakin, mitä vedonlyönnin ystävä saattaisi toivoa: kertoimet raveihin, pesäpallon Suomi-sarjaan, salibandyn kakkosdivisioonaan, suomifutikseen... lista sen kun jatkuu. Kannattaa ehdottomasti tsekata tämä mahtava vedonlyöntipaketti.

Tarjonta Nordicbetillä

Kun edessä ovat huikeimmat ja tärkeimmät ottelut, Nordicbet on paikka, joka tarjoaa asiakkaille messevän määrän kohteita tunnetuimpine pelimuotoineen, joita ovat esimerkiksi Pitkäveto, Tasoitusveto, Tulosveto tai Moneyline. Tämän lisäksi vähemmän tunnetut vedonlyönnin pelimuodot tulevat varmasti asiakkaille tutuiksi nekin.

Sen lisäksi että Nordicbet on keskittynyt perinpohjaisesti huippusarjoihin ja niihin liittyviin tarjontaan, se on vakuuttanut pystyvänsä tarjoamaan parhaat päältä myös aladivisioonissa. Oli se hieman kummallista pelisivuston kannalta tai ei, niin pelaajia hiljaisemmat ja pienemmät "mutasarjat" kiinnostavat paljon ja syystäkin, kun vastassa ovat päätähuimaavat mahdollisuudet kaikille niistä kiinnostuneille seuraajille.

Mielenkiintoisena ekstrana kohdelistaan kuuluu muutakin kuin pelkän urheilun hengessä pelaamista, sillä esimerkiksi elokuvat, TV-ohjelmat, vaalit, kauneuskisat ja Euroviisut lukeutuvat vedonlyöntikohteisiin. Mikäpä olisi parempaa vaihtelua kuin veikkailla vaikkapa näitä:

 • kuinka mahtaa käydä Suomen Euroviisuedustajan kisassa?
 • kuinka hyvin suomalaismissi pärjää kansainvälisissä kauneuskisoissa?
 • kuinka käy tosi-TV-ohjelman osallistujille?
 • pääseekö lempileffa Oscareille?

Urheilun ollessa vedonlyönnin pääpointti Nordicbet tarjoaa siis rutkasti muitakin mukavia mahdollisuuksia, yllämainitut ensimmäisinä. Ei tarvitse siis olla urheiluasiantuntija osallistuakseen vedonlyönnin auvoisaan tarjontaan.

Kuitenkin pieni maininta niille, jotka haluavat keskittyä erityisesti tai pelkästään live-vedonlyöntiin; vaikka Nordicbetin vedonlyönti on kaiken kaikkeaan loistava ja kehumisen arvoinen, niin live-vedot eivät ole juuri heidän suurin vahvuutensa.

Tervetulobonus uusille pelaajille

Uutena pelaajana saat reippaan tervetulobonuksen vedonlyöntiin liittyessäsi Nordicbetille. Kolmeen osaan jakautuva 170 euron tervetulobonus toimii järjestyksessä seuraavasti:

1. 100% bonus talletukselle. Esimerkki: talleta 100€, niin tililläsi on 200€ pelirahaa.

2. 50% bonus talletukselle. Esimerkki: talleta 100€, niin tililläsi on 150€ pelirahaa.

3. 20€ ilmaisveto mobiiliin, kun toinen bonus on käytetty.

Ohje: käytettyäsi toisen bonuksen ja kierrätettyäsi sen kokonaan saat mahdollisuuden (20€ arvoinen ilmaisveto) kokeilla mobiilipuolen vedonlyöntiä.

Ei hullumpaa, vai mitä? Kaikkialla ei tarjota vedonlyöntiin erikoisetuja tai se pidättäytyy yhdessä kertatarjouksessa talletuksen kylkeen, mutta Nordicbetiltä löydät kaikki nämä kolme heti tehtyäsi tilin uutena pelaajana.

Bonuksen kierrätysvaatimukset

Nordicbet vaatii yleisesti ottaen vedonlyönnin bonuksille ja tervetulobonukselle 6- kertaisen kierrätyksen, ennen kuin bonus muuttuu oikeaksi rahaksi ja vapaasti kotiutettavissa pelitililtä. Minimikertoimen tulee olla 1,50 per kuponki (alemmat eivät edistä kierrätystä) ja kierrätys on oltava kokonaisuudessaan suoritettu 30 päivän kuluessa, ennen kuin bonus mitätöityy.

Mitä vaatimuksia bonukset sisältävät?

Kuten jokaisella vedonlyöntisivustolla, niin myös Nordicbetillä täytyy bonus kierrättää ennen kuin varat vapautuvat oikeaksi rahaksi pelitilille. Tätä kutsutaan kierrätysvaatimukseksi. Nordicbetillä vedonlyöntibonuksen yleinen kierrätysvaatimus on 6-kertainen ja kierrättäessä bonusta minimikerroin on 1,50. Pelaajalla on 30 päivää aikaa kierrättää bonus kokonaisuudessaan, tai bonus mitätöityy.

Esimerkki: pelaaja tallettaa 100€ ja saa tililleen 200€ pelirahaa. Pelaajan on lyötävä vetoa kohteista joiden kerroin vähintään 1,50 (jos pelaaja tekee vedon jossa kerroin on esimerkiksi vain 1,20 niin sitä ei lasketa edistymiseen) ja saatava bonussumma kierrättymään kuusinkertaisesti.

Saadakseen 100% vedonlyöntibonuksen Nordicbetillä on ensimmäisen talletuksen oltava vähintään 10€. Kun pelaaja tallettaa 10€ oikeaa rahaa, tilille tulee toinen 10€ bonusrahana. Maksimaalisen hyödyn Nordicbetin bonuksesta saa irti kun tallettaa 100€ jolloin tilille tulee toiset 100€ bonusrahana.

Tämä tarkoittaa sitä, että talletuksen ollessa suurempi (esimerkkinä 150€ tai 200€) bonus jää suurimpaan sallittuun summaan. Eli yli sadan euron talletuksella ei hyödy enempää kuin sallitun bonusrahan verran mikä pysähtyy 100 euroon.

20€ ilmaisvedon ehdot

Kun pelaaja on täysin käyttänyt toisen talletusbonuksen eli tallettanut ja sen jälkeen joko kierrättänyt tai hävinnyt summan kokonaisudessaan, on 20€ mobiili-ilmaisveto valmis käytettäväksi. Tämä vaatii pienimmän mahdollisen talletussumman eli 10€ ja ilmaisvedon saa heti talletuksen jälkeen.

 • Ilmaisveto on lunastettavissa 7 päivän ajan ennen kuin mitätöityy
 • Jos ilmaisveto voittaa, 20€ panosta ei saa takaisin vaan tilille tulevat ilmaisvedon nettovoitot jotka on kierrätettävä 3 kertaa minimikertoimella 1,50 14 päivän aikana
 • Cashout- toiminto ei päde kierrätyksessä
 • Ilmaisvetoa ei voi käyttää horse racing- kohteisiin
 • Muuta huomioitavaa ehdoissa

  Jos veto lunastetaan käyttämällä Cashout- toimintoa bonuksen ollessa aktiivisena, vetoa ei lasketa ollenkaan mukaan kierrätysvaatimukseen eli Cashout- toiminto on hyödytön kierrätettäessä bonusvaroja. Myöskään järjestelmävedot eivät edistä kierrätystä.

  Vedonlyönnin bonuksen saa käyttää kerran yhdestä IP- osoitteesta, tietokoneesta tai laitteesta ja vain kerran asiakasta, luotto- tai maksukorttia, pankkitiliä, puhelinnumeroa ja taloutta kohden, mikä kuuluukin yleisiin ehtoihin jokaisessa vedonlyöntisivustossa.

  Skrillillä ja Netellerillä tehdyt talletukset eivät oikeuta tervetulobonuksiin Nordicbetillä. Ole siis tarkkana talletusmenetelmien kanssa.

  Vedonlyönnin yleiseistä ehdoista ja säännöistä kerrotaan tarkasti Nordicbetin omilla sivuilla niille tarkoitetussa osiossa joka kannattaakin käydä läpi kysymyksien tullessa mieleen.

  Nordicbetin vedonlyönnin kampanjat

  Vaikka kertoimet ovat kovat, kohteet mahtavia ja tarjonta laajaa puhumattakaan muhkeasta tervetuliaisesta, niin mikä olisikaan parempi kirsikka kakun päälle kuin se, että Nordicbet muistaa lojaaleja asiakkaitaan mahtipontisilla promootioilla. He järjestävät sivuillaan vähän väliä erilaisia promootioita ja kilpailuja liittyen vedonlyöntiin. Osallistua voivat kaikki rekisteröityneet pelaajat jotka pelaavat omalla rahalla. Kilpailuista ja kampanjoista voi voittaa esimerkiksi riihikuivaa rahaa, tai matkoja suuriin ja pienempiinkin urheilutapahtumiin.

  Huvittaisiko lähteä katsomaan jalkapallon MM- kisaottelua? Tai Valioliigan ottelua? Entä kiinnostaisiko kenties jääkiekon World Cup tai MM- kisat suorana katsomon parhailta paikoilta? Nordicbetillä se on mahdollista, koska kotisohvalta voi osallistua tuon tuosta myös kisoihin, joissa palkintoina on yllämainittujen kaltaisia hulppeita matkoja.

  Jääkiekko tai jalkapallo eivät suinkaan ole ainoat mahdollisuudet kilpailuissakaan, vaan Nordicbetin kisavoittajat ovat päässeet katsomaan muun muuassa NFL:n Super Bowlia ja tennistä. Kuka tietää, kenen kohdalle onni osuu seuraavalla kerralla? Matkaan ei tarvitse rientää yksin - mitä iloa ottelusta ilman hauskaa seuraa olisi - joten paketteihin kuuluu useimmiten mahdollisuus viedä ystävä tai muutamakin mukana.

  Yhtenä vakiokampanjana Nordicbetillä ovat riskittömät vedot, jotka ovatkin saavuttaneet kovan suosion. Pelaaja asettaa vedon tietyllä summalla ja kampanja lupaa tilalle ilmaisvedon siinä tapauksessa, että omalla rahalla panostettu veto ei voita.

  Matkapuhelimella vedonlyöntiä

  Nordicbetillä ollaan otettu huomioon myös mobiilipalveluiden kehittäminen aikaamme kuuluvana ominaisuutena. Mobiilialusta on alan parhaimmistoa ja vedonlyönti talletuksineen ja bonuksineen onnistuu yhtä helposti mobiililaitteilla kuin tietokoneselaimellakin.

  Erityisetuna mainittakoon, että Nordicbet tarjoaa live stream- lähetyksiä urheilutapahtumiin - mahtavaa jo itsessään - ja selainversion lisäksi ne pelittävät loistavasti myös mobiililaitteilla. Pelaaja voi siis nauttia esimerkiksi jääkiekkomatseista puhelimella tai tabletilla.

  Muuta mainittavaa

  Jos osut oikeaan vedossasi Nordicbetillä ja pääset kotiuttamaan rahaa omalle tilille asti, niin voittosi ovat vapaasti sinun ilman, että senttiäkään menisi verottajalle, kiitos Nordicbetin lisenssin joka mahdollistaa verovapaat voitot. Mikäli mielessä herää kysymyksiä tai tilissä tai bonuksissa ongelmia, Nordicbetin ystävällinen henkilökunta on valmiina auttamaan pelaajiaan vuorokauden ympäri - suomenkielisenä tukea saa pääsääntöisesti aamusta keskiyön tienoille.

  Kaiken kaikkiaan Nordicbetin tarjoama bonuspaketti vedonlyöntiin on varsin mukiinmenevä alku uudelle vedonlyönnistä innostuneelle pelaajalle.

  Avaa tili Nordicbet