Kerroinvertailu

Mihin vedonlyönti oikeastaan perustuu? Mitä olisi tärkeää ottaa huomioon? Vedonlyönti on alunperin hyvin matemaattista ja laskelmallista, ja myös urheilulajien vedonlyönnissä ja veikkauksessa todennäköisyyksillä ja mahdollisuusprosenteilla on todella suuri merkitys veikkauksen onnistumisessa.

Ole missä todennäköisyydet ovat korkeimmillaan

Summanmutikassa pelkän onnen varassa voi joskus voittaa "aloittelijan tuurilla", mutta tällainen pelitaktiikka ei ole pidemmän päälle kannattavaa ja saattaakin johtaa suurempiin häviöihin, tai ainakaan voitokasta putkea tai pitemmän päälle tuottoja ei pääse syntymään. Tämän vuoksi todennäköisyyksien tiedostaminen, ja niiden vertailu ja laskeminen ovatkin isossa roolissa onnistuneessa ja mieluisassa vedonlyönnissä, urheiluvedonlyönti mukaan lukien. Tässä vaiheessa kerroinvertailu tulee kuvaan, mutta ennen kerroinvertailun aloittamista on hyvä hahmottaa, mitä tekemistä sillä on todennäköisyyksien kanssa.

Vedonlyönnin todennäköisyys

Ennen kuin yrittää käyttää todennäköisyyksiä hyväkseen, on oikeasti ymmärrettävä, mitä todennäköisyys vedonlyönnissä tarkoittaa. Mitä todennäköisyys merkitsee, ja miten takaisin tuleva arvo on verrattavissa vedon määrään? Kunhan ensin ymmärtää todennäköisyyksien perusajatuksen, on helppoa ja erittäin kannattavaa alkaa vertailemaan eri vedonvälittäjien tarjoamia vetoja, sillä niissä saattaakin olla suuria eroja. Kuitenkin ymmärtääkseen todella todennäköisyyksiä ja niiden päälle pelaamista, täytyy myös ymmärtää miten mahdollisuuksia voidaan laskelmoida. Yksinkertainen kolikonheitto on helppo tapa ymmärtää mahdollisuuksia ja todennäköisyyttä. Kolikolla on kaksi puolta, kruuna ja klaava, ja kolikkoa heittäessä jompi kumpi puoli jää pakostikin ylöspäin. Tämä lopputulos kuvaa yhteissummaa todennäköisyydestä, eli sanotaan että todennäköisyys on 1, tai 100 prosenttia. Koska vaihtoehtoja tapahtuman lopputulokselle on kaksi, voidaan sanoa että molempien tapahtumien todennäköisyysprosentti on 0.5. Tämä on helppo kaava todennäköisyyden hahmottamiseen, ja muistaen aina että todennäköisyys tarkoittaa mahdollisia lopputuloksia jaettuna kaikilla mahdollisilla lopputuloksilla, on myös vedonvälittäjien tarjoamia vetoja helppo ymmärtää ja ennakoida oikein oman voiton takaamiseksi. Mitä yhteyttä kerroinvertailulla ja todennäköisyyksillä sitten on? Kerroin on todennäköisyyden käänteisluku. Eli ymmärtämällä todennäköisyydet pelissä, on helppo lähteä laskemaan haluttua kerrointa.

Kerroinvertailu - Ole missä todennäköisyydet ovat korkeimmillaan

Lyö urheilulajeista vetoa lisäbonuksella

Lyödessä vetoa urheilulajeista, on vedonvälittäjällä suuri merkitys niin voittomäärissä kuin myös vedonlyönnin helppoudessa ja sujuvuudessa, ja itselleen parhaaksi kokema vedonvälittäjä voi myös vaihdella monista tekijöistä, kuten lajista riippuen ja vedonlyöntitavasta sekä ajankohdasta riippuen. Näinollen on tärkeää ottaa etukäteen selvää, millaisten vedonlyönninvälittäjien kanssa haluaa toimia, ja mitä vaatimuksia vedonvälittäjälle on. Nykyään internetistä voi löytää satoja ellei tuhansia eri vedonvälittäjiä, ja välillä sopivaa vedonvälittäjää, jolla valikoima olisi laaja mutta myös hyvät kertoimet tarjolla, voi olla vaikeaa löytää.

Etsi oikea vedonvälittäjä

Yksi hyvä vaihtoehto oikean vedonvälittäjän löytämiseen onkin käyttää eri vedonvälittäjiä vertailevaa palvelua, josta näkee useampien vedonvälittäjän edut yhdellä kertaa. Näin vedonvälittäjä on helppo valita, ja jokaiseen vedonvälittäjään ei tarvitse tutustua erillisesti. Siksi vedonlyöjää etsiessä kannattaakin tehdä kerroinvertailua. Mitä kerroinvertailu sitten on? Kerroinvertailu yksinkertaisesti tarkoittaa vertailua useampien vedonvälittäjien tarjoamien kerrointen välillä, ja niiden järjestämistä suuruusjärjestykseen. Kun olet päättänyt halutun pelikohteen sekä merkin valittuun kohteeseen, on luonnollista että myös pelikohteesta tahtoo voittaa mahdollisimman paljon rahaa. Kerroinvertailulla pystyy helposti valitsemaan vedonvälittäjän joka myös tarjoaa isoimmat voitot. Tämä tarkoittaa siis vedonvälittäjän valitsemista, joka tarjoaa mahdollisimman suurta kerrointa, jolla oman panoksen saa takaisin voittaessa. Voiton maksimoinen on aina fiksua oli kyse pelistä ja lajista riippumatta, ja kerroinvertaimellahan näkee suuruusjärjestyksestä suoraan kuka vedonvälittäjä tarjoaa sillä hetkellä parhaat kertoimet.

Betbrain

Vedonvälittäjät kuitenkin muuttavat kertoimiaan jatkuvasti tiheään tahtiin, ja tämän vuoksi on todella tärkeää valita kerronvertailupalvelu, joka pysyy tässä tahdissa uusien kertointen päivittämisessä. Me sivustollamme käytämme Betbrain -palvelua kerrointen vertailuun. Betbrain onkin nimenomaan suomalaiseen vedonlyöntiin erittäin hyvä vaihtoehto, sillä se on erittäin kattava, ja tarjolla on kaikki Suomessa toimivat vedonvälittäjät ja heidän kertoimensa vertailtavissa. Betbrain myös päivittää tilastojaan hyvin tiheasti, joten tiedot ovat aina ajantasalla, ja näinollen sen hetkiset parhaat kertoimet ovat helposti ja luotettavasti löydettävissä. Kokonaisuudessaan suomalaisten vedonvälittäjien lisäksi Betbrain tarjoaa yli 200 vedonvälittäjää, ja näinollen valittavissa onkin lähes kaikki maailman välittäjät, joten parasta kerroinvertailupalvelua etsiessä, Betbrain on paras vaihtehto vedonvälittäjien kattavuuessa.

suurempia voittoja

Mutta onko kerroinvertailu oikeasti niin tärkeää että siihen kannattaa panostaa? Tähän on yksinkertaisena vastauksena kyllä, ja yksinkertaisena selityksenä se, että jos tavoittelee oikeasti suurempia voittoja, niitä on mahdollista saavuttaa ainoastaan paneutuneella kerroinvertailulla niin että tietää mitä tekee. Suuremmat voitot eivät koskaan tule itsestään moukan tuurilla. Tämän takia osa ihmisistä helposti ajatteleekin, että vedonlyönti on kannattamatonta. Paneutumatta kertoimiin ja voittomahdollisuuksiin ovat voiton mahdollisuudet oikeasti pieniä ja harvassa, ja tällaisella pelitaktiikalla alkaa vedonlyönti tuntua turhalta, mutta kuitenkaan kerronvertailuun ei jakseta paneutua tarpeeksi. Jottei vedonlyönti jäisi tällaiseksi ajanhukaksi, on syytä oikeasti panostaa ja oppia ymmärtämään kerroinvertailua, joka tulee maksamaan itsensä takaisin käytettyyn aikaan ja vaivaan nähden. Kerroinvertailu tulee kuitenkin ensiarvoiseksi voittojen kasvattamisessa, ja on peruspilari ammattimaiselle ja tuottoisalle vedonlyönnille. Vedonlyönti kaiken kaikkiaan perustuukin matematiikkaan, jonka avulla voidaan selvittää voittomahdollisuuksia ja summien maksimointia.

Esimerkki

Tätä voisi selventää vielä esimerkillä vedonlyönnin ulkopuolelta, jolloin kerroinvertailun todellinen hyöty on helpompi sisäistää. Leikitään että olet ostamassa uutta televisiota kotiin. Hankkisitko television lähimpänä sijaitsevasta kaupasta, vai ennen ostopäätöstä käytätkö hetken aikaa internetissä eri kauppojen vertailuun, jotka myyvät haluamasi televisiomallia? Mistä kaupasta televisio on paras hankkia, ja miksi? Vaikuttaako ostopäätökseen muukin kuin television hinta, esimerkiksi helppo toimitus tai kaupan luotettavuus ja maine? Aivan samalla tavalla kuin television hankinta, on myös vedonlyönti tietyllä tapaa ostopäätös, tai se kannattaisi ainakn ajatella siltä kannalta. Näin ollen tuntuukin jo aivan luonnolliselta verrata eri vedonlyöntikertoimia. Etenkin jos lyöt vetoa aktiivisesti, kasvaa kerroinlyönnin tärkeys; mitä pidemmältä aikaväliltä vedonlyöntiä tarkastelee, sitä isompana kerroinvertailun osa on voittavassa vedonlyönnissä.

bonuspeli vedonlyönnistä

Vedonlyöntikertointen lisäksi myös vedonlyönnin lisäbonukset kannattaa hyödyntää. Bonus voi tuoda kiitettävänkin summan lisää pelirahaa tilille, mikä tietysti helpottaa myös vedonlyöntiä, sillä pienikin lisä rahassa antaa lisää vapautta, sekä varmuutta vedonlyönnin kohteiden valitsemiseen.

Parhaat kertoimet

Lisäbonus antaa siis hyvän pohjan vedonlyönnin aloittamiselle, ja tästä on hyvä jatkaa harkittuun kertointen vertailuun. Tällä kombinaatiolla on todella hyvä lähtöpohja voitoille, ja vaikka kerroinvertailuun oppiminen veisikin hieman aikaa, kerran siihen tottumalla voi muuttaa omaa pelitaktiikkaansa todella ratkaisevasta ainaisesti häviäväistä amatööristä ammattimaisesti pelaavaan suurten kertointen voittajaan. Koska kerroinvertailu on niin tärkeää ammattimaisessa vedonlyönnissä, olemme mekin panostaneet kerroinvertailupalvelun valintaan, sillä tahdomme tarjota parhaat kertoimet ja kaikinpuolin laadukkaan vedonlyöntikokemuksen. Kerroinvertailun pelatessa suurta osaa vedonlyönnissä, olemme päätyneet aiemmin mainitun Betbrain -palvelun käyttöön sen luotettavuuden ja tarjontavalikoiman vuoksi. Betbrain on myös vedonvälittäjien kattavan tarjonnan lisäksi helppo käyttää, sekä sijoittunut monessa arvostelussa parhaaksi kerroinvertailun sivustoksi, muunmuassa myös suomalaisen Veikkauksen kerroinvertailussa netissä. Tee siis palvelus tulevaisuuden itsellesi, ja jos et vielä aivan ymmärrä kerroinvertailua, ala ottamaan siitä selvää ja paneudu sen ymmärtämiseen jo tänään, ja muuta vedonlyöntitaktiikkaasi suurempien voittojen saantiin. Tulet varmasti pian huomaamaan eron voitoissa, ja kerrointen vertailun helppoudessa, kun käytössä on kerroinvertailun huippupalvelu tiivistämässä parhaat kertoimet puolestasi.