Betsson Bonus

Betsson Bonus

Betsson Vedonlyöntibonukset

Betsson vedonlyönti bonus 100 %. Tuplaa ensitalletuksesi 100 euroon. Bonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki.

  • 100% enimmillään 100 euroa.
  • Talleta 100 euroa ja pelaa 200 eurolla
  • Vähimmäissumma 10 euroa

Pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €.
Rekisteröidy

Betsson bonus:
  • 1) Liity linkkien kautta.
  • 2) Tee talletus 10 - 100 euron välillä
  • 3) Hanki kertoimet bonus.
  • Siirry Betssoniin

Vedonlyöntibonukset - Ehdot ja edellytykset

- Pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €.
- TBonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki.
- Jos bonuksen kierrätysehtoja ei ole täytetty ja bonusta muutettu oikeaksi rahaksi 30 päivän kuluessa, sekä bonus että sillä saadut voitot mitätöidään.
- Täydelliset ehdot koskevat betsson.com

Siirry Betssoniin

Betsson vedonlyönti bonus

Betsson on tunnettu rahapelisivusto, joka kantaa vakaata suosiota ja perinteisen luotettavaa mainetta kunniakkaasti harteillaan. Betsson on tunnettu kasinostaan ja pokeristaan ja myös bingon se tarjoaa bingoajille, mutta vedonlyönti on vähintään yhtä kiitettävän arvosanan ja papukaijamerkin ansainnut. Yli 140 000 tyytyväistä pelaajaa puhuvat Betssonin puolesta nekin. Jos sinä et kuulu heihin vielä, niin korkea aika olisi.

Suomalaiset ovat saaneet nauttia Betssonin maailmanluokan tarjonnasta, asiantuntevasta palvelusta ja jättimäisistä kampanjoista jo lähemmäs 20 vuoden ajan, eikä ikisuosikki ole missään vaiheessa harmaantunut. Aina siitä lähtien kun yritykselle vuonna 2002 myönnettiin vedonlyöntilisenssi, sen suosio on jatkanut kasvamistaan.

Suomeen pelialan mainonta kohdistettiin vuonna 2003. Yhtiö oli vuoteen 2005 mennessä kerännyt jo 100 000 rekisteröitynyttä pelaajaa, jonka jälkeen toiminta laajeni jälleen uusiin maihin ja lisää tuotteita, kuten nimenomaan Live-vedonlyönti, alettiin tarjota maaliskuussa 2007. Tällä hetkellä Betsson on innokas kahmimaan vedonlyönnin asiakkaita pelkästään itselleen, eikä se petä odotuksia tarjouksissa tai vedonlyöntiin liittyvissä palveluissa. Selvästi Betsson on siihen satsannut varmistaakseen pelaajien viihtymisen.

Kun Betsson oli vielä 2007 parhaimpien peliyhtiöiden listalla sijalla 35, nousu on huikea kun elokuussa 2008 Betsson nimettiin kymmenen parhaimman peliyhtiön taidokkaaseen joukkoon. Raati arvioi sen turvalliseksi, graafisesti näyttäväksi ja toimivaksi täyden palvelun peliyhtiöksi.

Ei siis ole ollenkaan ihme, että suomalaiset tykkäävät lyödä vetoa Betssonilla ja suuntaavat hanakasti sinne vedonlyönnin puitteissa. Monien mielestä se on koko internetin paras vedonlyöntisivusto.

Tervetulobonus uusille pelaajille

Eikö olisikin mukava liittyessä saada jotakin tuliaiseksi? Vastaushan on selvä ja myös Betsson on ajan hermoilla asiassa. Makea 100% talletusbonus ensimmäiselle talletukselle - sellainen on paketti, jolla uusi pelaaja lähtee vauhdikkaaseen alkuun vedonlyönnissä Betssonilla.

Tämä on yksinomaan suomalaisille pelaajille suunnattu tarjous. Talletus siis tuplataan heti alkuun aina 100 euroon asti. Se tarkoittaa, että maksimaalinen hyöty tulee pelaajan tallettaessa 100€: pelitilille, kun tällöin pelitilille tulee kokonaiset 200€ pelirahaa.

Pienin mahdollinen talletus taas on 10€ ja pienintä summaa käyttäessä tilille tupsahtaa 20€ pelivaroja, joilla kelpaa kyllä niilläkin kokeilla uutta vedonlyöntiä ja sen ominaisuuksia.

Ei todellakaan hullumpaa. Tämän edun siivin uusi pelaaja pääsee käsiksi Betssonin vedonlyönnin antimiin ja niissä riittää todellakin muillekin jakaa.

Bonuksen kierrätysvaatimukset

Betsson vaatii yleisesti ottaen vedonlyönnin bonuksille ja tervetulobonukselle 6- kertaisen kierrätyksen, ennen kuin bonus muuttuu oikeaksi rahaksi ja vapaasti kotiutettavissa pelitililtä. Minimikertoimen tulee olla 1,50 per kuponki (alemmat eivät edistä kierrätystä) ja kierrätys on oltava kokonaisuudessaan suoritettu 30 päivän kuluessa, ennen kuin bonus mitätöityy.

Bonuksen muut ehdot ja säännöt

Asiakas, joka tekee talletuksen Skrilliä tai Netelleriä käyttäen, ei ole oikeutettu tähän tervetulobonukseen. Tämän kanssa kannattaakin olla skarppina - valikoimassa kun on muitakin, nimen omaan bonuksille sallittuja ja suomalaisten suosimia talletustapoja, kuten nyt vaikkapa erilaiset pankkipainikkeet.

Vedonlyönnin bonusrahat voi luonnollisesti kierrättää vain vedonlyönnissä ja vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysvaatimusten täyttymistä. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa laisinkaan eli ne on pois laskettu.

Tarjous on sallittua käyttää vain yhden kerran asiakasta, IP- osoitetta ja kotitaloutta kohden.

Tarjonta Betssonin vedonlyönnissä on ruhtinaallinen

Betssonin vedonlyönti on päätähuimaavan kattava kokonaisuus kaikenlaisia vetokohteita. Tärkeimmät urheilulajit (kuten nyt ensimmäisinä esimerkiksi jääkiekko, jalkapallo ja muut) löytyvät listasta. Sinne kuuluvat myös pienemmät lajit, kuten pesäpallo, joka ei välttämättä Suomen rajojen ulkopuolella kovinkaan suuressa asemassa ole - täällä meillä sitä kuitenkin seurataan intohimoisestikin. Valikoimaa löytyy aina Dartsista Fromulaan asti.

Lisäksi sellaiset kohteet, joita ei voi luokitella urheilun piiriin kuuluviksi ovat nekin löydettävissä Betssonilla. Näitä ovat esimerkiksi missikisat, tosi-tv-ohjelmat, vaalit, euroviisut, elokuvat... ja niin edelleen. Pelaaja pystyy veikkaamaan vaikkapa vaalituloksia, euroviisu kilpailun sijoituksia, tai tositv- ohjelmien pudotuksia. Mukavaa vaihtelua vähintään se, että vedonlyönti ei käsitäkään pelkästään urheilulajeja, vaikka näin yleisesti ajatellaankin.

Kertoimet Betssonilla ovat erittäin kovat ja kilpailukykyiset. Monesti juuri Betssonilta veikkaaja löytää netin parhaimmat kertoimet eri tapahtumiin.

Kaikki tunnetuimmat pelimuodot kuuluvat luonnollisesti Betssonin vedonlyöntiin. Niitä ovat muun muassa Pitkäveto, Tasoitusveto, Tulosveto, Moneyline ja maalintekijäveikkaus, mutta tämän lisäksi listoilla on myös vähemmän tunnettuja pelimuotoja kaikkeen makuun.

Live-vedonlyönti vahvoilla

Live-vedonlyönti on kasvanut todella suosituksi veikkaajien keskuudessa. Betsson ei ole pettymys silläkään osa-alueella, vaan sen sivusto kattaa tärkeimmät urheilutapahtumat livenäkin, eli veikkauksia voi tehdä kesken ottelun. Jo pelkästään erinomaisen live-vedonlyönnin vuoksi on innokkaan veikkaajan suositeltua tutustua Betssonin vedonlyöntiin.

Matkassa on mukana pieni kiehtova lisäominaisuus ja se on vetojen suojaaminen, johon Betssonilla tarjoutuu mahdollisuus. Tässä on yksinkertainen esimerkki vedon suojaamisesta ja miten se tapahtuu:

- pelaaja lyö vetoa kotijoukkueen voiton puolesta 1X2- vedonlyönnissä ja veto on menossa oikein, mutta peliaikaa on silti vielä vähän jäljellä. Pelaaja lyö tällöin vedon omaa alkuperäistä vetoaan vastaan niin, että voitto on taattu, kävipä pelissä lopulta mitä tahansa.

Kaikilla rahapelisivustoilla live-vedonlyönti ei ole läheskään yhtä hyvällä pohjalla kuin Betssonilla, pelisivustoja kun löytyy niin moneen makuun ja muottiin. Betssonilla se on siis ylivoimainen plussa, mutta kuitenkaan se ei ole markkinoiden paras. Jos pelaaja siis haluaa keskittyä täysillä ja yksinomaan perusteellisesti live-vedonlyöntiin muun ollessa vähemmän tärkeää, niin tämäkin vinkki kannattaa huomioida. Esimerkiksi Unibet on mahtipontinen live-vedonlyönnin saralla ja siksi erinomainen valinta live-vedonlyöntiä rakastaville veikkaajille.

Ylimääräistä hupia Betssonin vedonlyönnissä

Betsson tarjoilee asiakkailleen oman netti-tv:n eli tutummin sanoen: Betsson TV. Se näyttää urheilua ilmatteeksi kaikille rekisteröityneille asiakkailleen. Ainoa edellytys suoraan katseluun on, että pelitilillä on edes yksi sentti rahaa. Vetoa ei siis välttämättä ole pakko edes katseluhetkellä lyödä, jos ei sillä hetkellä halua, vaikka tietystikin hauskuus tuplaantuu, kun on omat veikkaukset vetämässä pelihetkellä.

Tämä ominaisuus eli Betsson TV on erinomainen kikka houkutella pelaajia live-vedonlyöntiin, eikä asiakas sinne mennessään pääsekään ihan heti tylsistymään. Betsson kerää siis kaiken kaikkiaan mainetta myös vedonlyönnin saralla. Lisäksi niille live-kohteille, joita näytetään Betsson TV:ssä on useimmiten tarjolla erityisen hyviä kertoimia. Kannattaa siis ehdottomasti pitää silmällä kertoimia ja käydä kimppuun niiden yltäessä sopivasti korkeuksiin.

Betssonin yleinen kampanjointi vedonlyönnissä

Betsson ei koskaan unohda lisätä promootioita ja pientä ekstraa pelaajien iloksi vedonlyöntiä ajatellen - niitä löytää aina yleisten kampanjoiden listasta ja kampanjat ovat kaikille rekisteröityneille ja tallettaneille pelaajille vapaita osallistua. Mukana on kilpailuja ja arvontoja, riskittömiä vetoja ja vaikka mitä maan ja taivaan väliltä. Kannattaa siis silmäillä Betssonin kampanjasivuja tasaisesti. Ties vaikka jonakin kertana juuri sinä voittaisit matkan urheilutapahtumaan ystäviesi kanssa - niin käy jatkuvasti jollekin kilpailuun osallistuvalle pelaajalle. Se saattaa olla jalkapallotapahtuma tai jääkiekko- ottelu, tai vaihtoehtoisesti palkintona voi olla vaikka kasapäin rahaa.

Muuta mainittavaa risuineen ja ruusuineen

Betsson vakuuttaa vedonlyönnillään, sitä ei käy kieltäminen. Jos live-vedonlyönti ei yllä parhaalle tasolle ainakaan vielä, kyllä pelattavaa muulla saralla riittää. Luotettavat rahansiirrot, tasaiset kampanjat ja ripeä asiakaspalvelu antavat viimeisen mukavan silauksen pelaamiseen. Älä missaa tätä tilaisuutta vaan ole sinäkin osa internetin kenties kaikkien aikojen suosituimman vedonlyönnin kirjoa!

Siirry Betssoniin