Betsafe Bonus

Betsafe Bonus

Betsafe Vedonlyöntibonukset

Betsafe bonus antaa sinulle 100% enimmillään 200 euroa ensimmäisellä talletuksella. Talleta 200 euroa ja pelaa 400 euroa kertoimella.

  • 100% enimmillään 200 euroa.
  • 4 kertaa vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,80
  • Vähimmäissumma 10 euroa

Talletuksesi + bonussumma tulee kierrättää 4 kertaa vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,80.
Rekisteröidy

Betsafe bonus:

Vedonlyöntibonukset - Ehdot ja edellytykset

- Olla uusi asiakas, joka avaa pelitilin ja tekee talletuksen. Asua Suomessa.
- Tallettaa jollain muulla kuin Netellerillä tai Skrillillä.
- Tallettaa vähintään 10 euroa. Saat tallettamasi summan suuruisen bonuksen 200 euroon asti.
- Talletuksesi + bonussumma tulee kierrättää 4 kertaa vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,80. Esimerkki: Jos talletat 200 euroa ja lunastat 100 % bonuksen, saat toisen 200 euroa bonusvaroja, jolloin sinulla on 400 euroa pelirahaa. Sinun tulee kierrättää 400 euroa yhteensä 4 kertaa, eli yhteensä kierrätysvaatimus on 1600 euroa
- Kyllä. Aktivoimaton bonus umpeutuu 30 päivän kuluessa rekisteröinnistä. Lisäksi kierrätysvaatimukset tulee täyttää 30 päivän kuluessa, tai bonusvarat mitätöidään.
-Täydelliset ehdot koskevat betsafe.com

Siirry Betsafeen

Betsafe vedonlyönti bonus

Betsafe on osa mahtipontista Betsson Groupia, joka on valtavat resurssit omaava jättiläisyhtiö pitkän historian kera. Betsafe on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 lähtien, joten kyllä sitä voi oikeutetusti kutsua alan veteraaniksi - eikä edes hävetä jälkeen päin, vaan kaikkea muuta! Betsafe osoittaa olevansa markkinoiden kuningaskuntaan kuuluva yhtiö yhtä vakuuttavasti myöskin vedonlyönnin saralla sen lisäksi, että siltä löytyy monipuolinen kasino-, ja pokeripuoli. Ei siis tarvitse miettiä kahta kertaa, onko vedonlyönti Betsafella hyvä vai huono ajatus. Nimittäin se on erinomainen.

Yhtiö on varma ja luotettava toimija alalla, eikä se pihistele ainakaan vaikuttavissa promootioissa, jotka mittakaavaltaan paisuvat joskus melkein mahdottomuuksiinkin - tai siltä se vaatimattomamman hepun silmissä alkuun näyttää. Betsafe suoltaa jatkuvasti jättimäisiä kampanjoita, joihin jokainen rekisteröitynyt pelaaja on yhtä tervetullut ottamaan osaa.

Yhtiö on Manchester Cityn pääsponsori ja se on vahvasti mukana niin urheilun kuin muunkin viihteen kuten musiikin saralla, sekä myöskin pokerin jättiturnauksissa ja extreme-urheilussa. Betsafe on pelaajien keskuudessa arvostettu paikka pelata, eivätkä luvut valehtele. Sillä on yli sadasta maasta kutakuinkin 450 000 asiakasta.

Ja tässäpä pikkuisen pureskeltavaa: Betsafe on ensimmäinen peliyhtiö, joka ilmoitti ettei pelaajille jauheta paskaa, vaan asia on juuri niin kuin se sanotaan. Vain talo voittaa loppu peleissä aina - rehellistä ja uskaliastakin on sanoa moinen ääneen jättiyhtiön nimissä. Betsafe ei kuitenkaan turhia lupaile, kun ei kuulukaan. Riskit kuuluvat yksinkertaisesti asiaan ja kukapa niitä ei ottaisi ihan mielellään, kun se voittaminenkin kuitenkin siihen asiaan kuuluu - tuurista aina riippuen.

Tervetulobonus uusille asiakkaille

Suvereenina ja kokeneena peliyhtiönä Betsafe on ottanut velvollisuudekseen tarjota vedonlyöntiin uusille pelaajille oivan aloituspaketin, joka toimii kolmella simppelillä askeleella:

  • 1. Rekisteröidy Betsafelle
  • 2. Tee ensimmäinen talletuksesi suurudeltaan vähintään 10€
  • 3. Saat automaattisesti 100% bonuksen talletukselle aina 200 euroon asti.

Esimerkiksi, jos talletuksen suuruus on 50€, pelirahaa ilmaantuu 100€, mutta maksimihyödyn bonuksesta repäisee tallettamalla 200€ - tällöin pelitilille kilahtaa hurjat 400€ pelirahaa! Sillä kelpaa tehdä vetoja mieluisiin kohteisiin mielin määrin ja tutustua Betsafen vedonlyönnin monipuoliseen tarjontaan.

Sivusto toimii mukiinmenevästi, joskin vedonlyönti voisi olla tietyllä lailla jouhevampi kuin se kaiken kaikkiaan on. Kyse ei ole hidastelusta, eikä häiritsevästä seikasta, mutta vedonlyöntipuolen toimivuus vaatii paljon yhtiöltä ja tekniikkaneroilta. Vedonlyöntiä ei mikään kuitenkaan pysäytä ja kaiken kaikkiaan sivusto on tummanpuhuvan sävynsä taustoittamana mukava silmillekin.

Säännöt ja ehdot bonukselle

Skrill ja Neteller talletukset eivät oikeuta tähän tervetulobonukseen, joten kannattaakin valita joku muu suomalaisten suosima talletustapa, kuten esimerkiksi pankki- tai korttimaksu, jolla oikeuttavan ensitalletuksen pystyy tekemään.

Tervetulobonus tulee kierrättää ennen kuin ne ovat oikeaa rahaa. Kaikki vedonlyönnissä tehdyt vedot (paitsi järjestelmävedot ja virtuaaliurheilusta veikkaaminen) täyttävät ja edistävät kierrätysvaatimusta normaalisti. Mikäli joku veto mitätöidään, ei se myöskään vaikuta kierrätyksen edistymiseen.

Esimerkki kierrätyksestä:

- pelaaja tallettaa tilileen 200€ ja lunastaa sillä 100% bonuksen, jolloin pelitilillä on 400€ pelirahaa. Kierrätysvaatimuksen ollessa 4-kertainen se tarkoittaa esimerkin mukaisesti sitä, että kierrätysvaatimus on 1600€.

Kierrätysvaatimusten täytyttyä varat muuttuvat oikeaksi rahaksi ja ne ovat sen jälkeen vapaasti nostettavissa pelitililtä. Pelaajan kannattaa huolehtia bonuksen käyttämisestä ja kierrättämisestä 30 päivän sisällä, koska muutoin bonus umpeutuu ja mitätöityy.

Yleisesti ottaen Betsafe tarjoaa paljon vedonlyöntiin liittyviä etuja ja kampanjoita ja kierrätysvaatimukset vaihtelevat kampanjoittain - joko ne ovat isompia kuin tässä tervetulobonuksessa tai hieman suurempia. Nelinkertainen kierrätysvaatimus tervetulobonukselle on pienempi kuin monen muun rahapeliyhtiön tarjoama vaatimus, joten siihen täytyy kiinnittää ainoastaan positiviista huomiota.

Vedonlyönti vertaansa vailla

Vedonlyönti Betsafella on vähintäänkin hyvin kilpailukykyinen valikoimineen. Kertoimet ovat markkinoiden kärkipäässä. Vetoa voi lyödä tunnettuimmista lajeista ja kilpailuista ja pienemmistä, mutta ei suinkaan turhista vedonlyöntikohteista, joihin lukeutuu esimerkiksi darts, käsipallo tai moottoriurheilu. Tunnetuimmat vetomuodot kukoistavat Betsafellakin - pitkäveto, moniveto, tulosveto, moneyline ja siitä edespäin ja Cashout- toiminto, joka Betsafella on myös toiminnoissa, on aina ehdoton ominaisuus vedonlyönnissä.

Erityiskohteita - politiikka, musiikki, missikisat, telkkariohjelmat - löytyy niitäkin roppakaupalla tuomaan mielenkiintoa ja vaihtelua betsaamiseen jopa niillekin, joilla urheilu on suurin sydämensulattaja. Hauskana esimerkkinä kuuluu huumorinsävyinen poliitiikkaan kytkeytyvä veto, jossa oli mahdollisuus veikata montako kertaa Amerikan presidentti Donald Trump sanoo "America" virkaanastujaispuheessaan? Betsafen raja tähän oli 22.5 kertaa. Mikä olisi ollut sinun vastauksesi? Erikoisia vetoja tipautellaan myös Suomen saralla, kuten veikkauksia siitä mikä joukkue pelaa kotipelinsä Hartwall Areenalla. HIFK vai sittenkin Jokerit? Esimerkkejä riittää ja lista kohteista on pitkä kuin leipäjono.

Mitä live-vedonlyöntiin tulee, Betsafe ei siinä ole ollut aina korkealla pallilla pelikohteiden vähäisestä tarjonnasta jothuen, mutta viimeisinä vuosina se on petrannut paljon livekohteisiin; kohteita on tyrkyllä käsipallosta aina esimerkiksi snookeriin asti. Päälaajit ovat tennis ja jalkapallo ja talvella jääkiekko.

Ehkä Betsafen vedonlyönti on ollut viime vuosina muilta osin laantumaan päin huolimatta sen paranteluista live-vedonlyönnissä. Kuitenkin tarjolla ovat kaikki lajit mitä intohimoinen betsaaja voi kaivata. Kun puhutaan harvinaisemmista lajeista, esimerkiksi ampumahiihdosta, niin Betsafe kykenee hieman yleistasoa kiinnostavampaan tarjontaan.

Betsafen vedonlyönnissä hurmaavat jättikampanjat

Jättimäinen yhtiö, niin myös jättimäiset kampanjat. Erikoistarjouksissa vilisee kaikennäköistä suurta ja mahtavaa ja sekaan mahtuu toki vedonlyöntiinkin liittyviä muhkeita promootioita. Pienempinä ripauksina Betsafe tarjoaa asiakkailleen muun muassa riskittömiä vetoja, ilmaisvetoja ja muuta pientä mukavaa veikkaamisen ohella. Erinäiset urheilutapahtumat sisältyvät usein heidän kilpailuihinsa - päävoittona matka tai rahaläjä jolla pääsee matkalle. Kumpikin on yhtä kiehtova ajatus eikä osallistumiselle ole muuta estettä kuin se, ettei ole vielä Betsafen asiakas.

Muuta mainitsemisen arvoista Betsafen vedonlyönnistä

Betsafe tarjoaa pelaajilleen katseltavaa suorana eli live-streamia. Huippupelit saa käyntiin ja näkyviin avaamalla Streaming- tv:n, joka näyttää jopa kymmeniä otteluita päivittäin. Mikäli tykkää enemmän (tai edes silloin tällöin) pelailla mobiilisti, niin nyt on kehaisun aika: Betsafen mobiilipuoli on alan parhaimmistoa. Se toimii kuin unelma ja sisältää paljon hyviä ominaisuuksia ja puolia, jotka joskus jäävät muilta puuttumaan.

Androidille on ladattavissa erikseen Betsafe- sovellus, jossa voi jopa seurata suosikkijoukkeita erinäisellä "Suosikki" toiminnolla. Vedonlyönti toimii kaikin puolin myös mobiililaitteilla sisältäen live-vedonlyönnin sekä normaalit vedot. Tietysti sitä kautta hoituvat yhtä näppärästi myös talletukset ja kotiutukset bonuksista puhumattakaan.

Mutta Betsafella on makoisa lisäherkku, jota muut eivät tarjoa ja se tulee tässä: Emperor- sovellus. Se on sovellus, jossa kilpaillaan toisia pelaajia vastaan futistietämyksestä. Palkintona on tietynkokoinen potti, joka määräytyy pelaajamäärän perusteella. Pelaaja pystyy haastamaan ystäviä ja muitakin futisfanaatikoita taistoon potista ja todistamaan kunkkuutensa futistietämyksessä! Sovellus on saatavilla sekä Androidille, että iPhonelle.

Lopuksi

Betsafea kehtaa kyllä todellakin hyvällä omalla tunnolla suositella kenelle tahansa ja milloin tahansa. Onhan se vanha ja luotettava tekijä, joka - sen lisäksi, että tarjoaa otolliset mahdollisuudet vedonlyöntiin kaikilla tai melkein kaikilla osa- alueilla - on osoittanut kerta toisensa jälkeen pysyvänsä pelaajien suosiossa ja pystyvänsä järjestämään massiivisimmat kilpailut saralla kuin saralla, eli potentiaali ja intohimo eivät tällä yhtiöllä kesken lopu.

Siirry Betsafeen